Image

KEI!-club

KEI! Coaching is aangesloten bij de Theekransjes Community. Onder de naam KEI!club organiseer ik regelmatig bijeenkomsten met een speciaal thema. Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt of waar je ook naar toe wilt, bij de KEI!club kun je onder het genot van thee (of ander drinken) en wat lekkers, in een fijn gezelschap genieten van echte aandacht, gezelligheid en de ruimte om jezelf te zijn.

Ingrediënten voor de KEI!club:
✓ Thee (of iets anders te drinken);
✓ Speciale Theekopjes;
✓ Wat lekkers;
✓ Gezelligheid staat voor op;
✓ Creativiteit, spel en natuur;
✓ Praten over wat je bezig houdt.

Het thema en de doelgroep van de KEI!club kan per keer verschillen. Maar de basisingrediënten blijven altijd dezelfde.
Bij de KEI!club schenken we niet alleen thee, maar vooral ook AANDACHT en wat je AANDACHT geeft GROEIT!

Heb je interesse om deel te nemen aan de KEI!club? Volg dan KEI! Coaching op facebook. Alle activiteiten van de KEI!club worden op facebook en in de agenda op deze website, aangekondigd.


Van basisschool naar voortgezet

Groep 8 is voor kinderen echt een overgangsjaar. Dit laatste schooljaar van de basisschool staat helemaal in het teken van afronden van de basisschooltijd en voorbereiden op een nieuwe fase op het voortgezet onderwijs.

Sommige kinderen kunnen niet wachten om de basisschool te verlaten terwijl anderen stiekem opzien tegen die grote, nieuwe school. Wat staat ze te wachten na de zomervakantie? Nieuwe klasgenoten en leerkrachten, andere lestijden, huiswerk, (soms ver) fietsen.

Tijdens de KEI!-club "van basisschool naar voortgezet" gaan we in een gezellige setting met een klein aantal groep 8-ers aan de slag met dit thema. Onder het genot van thee (of iets fris) en lekkere versnaperingen gaan we met elkaar in gesprek. Wat houdt je bezig? Waar zie je tegen op? Waar kijk je naar uit? We gaan ook creatief met het thema aan de slag en tot slot gaan we nog op zoek naar de kwaliteiten die de kinderen in zich hebben en die ze kunnen inzetten bij deze grote stap naar het voortgezet onderwijs.

De KEI! club wordt gehouden in de praktijkruimte van KEI! coaching aan de Loonsebaan 3 in Luyksgestel. De kosten bedragen EUR 15,00 per deelnemer. Dit is inclusief een hapje en drankje en de benodigde materialen.
Er kunnen maximaal 6 kinderen deelnemen aan deze activiteit. Deelnemen met een vriendengroepje kan ook. Bij inschrijven van 5 of 6 kinderen tegelijk geldt een korting van EUR 2,50 per kind.